poezenpootjeContact  poezenpootjeOver ons  poezenpootje Rasinformatie  poezenpootje Katten  poezenpootje Nieuws  poezenpootje Kittens  poezenpootje Planning poezenpootje Nesten  poezenpootje Links  poezenpootje Gastenboek


Pawpeds G1G2G3 ribbon
logo cattery sibrussia

Herplaatser

Soms gebeurt het dat een poes niet geschikt blijkt te zijn voor een cattery.
Hoe graag je ook al je dieren wilt houden met een cattery weet je dat het niet mogelijk is.
Anders zou je binnen de kortste keren overvol raken met alle risico's op gezondheidsproblemen, 
groepsdruk, stress wat weer gezondheidsproblemen kan veroorzaken.
Daarom kiezen wij in het belang van onze groep katten en moeten wij helaas besluiten
om voor onze lieve Jayda een fijne plek te vinden waar ze oud mag worden.

Jayda komt vanaf begin juni 2018 beschikbaar voor de juiste mensen.

Lees hieronder goed wat wij zoeken voor onze Jayda en reageer alleen als je aan deze eisen kan voldoen!!

Jayda Jayda

Jayda is een jonge lieve poes van 1,5 jaar. Jayda heeft bij ons 1 nestje gehad en was een super goede moeder. Te goed voor in een cattery want ze dulde geen enkele andere kat meer in haar buurt. Dit resulteerde in gescheiden groepen of heftige ruzies. Om tijdelijk katten gescheiden van elkaar te houden is nog wel mogelijk maar zeker niet onze wens. Wij willen graag dat alle katten door het hele huis kunnen en samen leven in harmonie. Daarom hebben wij besloten dat Jayda voor het leven in een cattery helaas niet geschikt is. Jayda heeft een geweldig karakter. Ze komt graag op haar tijd een knuffel halen en slaapt graag bij je op bed. Jayda is ontzettend lief met andere katten (mits ze een nestje heeft) en zou daarom heel goed met een kitten geplaatst kunnen worden. Jayda is honden gewend. Het is niet de bedoeling dat Jayda alleen komt te wonen. Zij heeft echt behoefte aan een soortgenootje! Kleine kinderen is ze niet gewend maar gezien haar zachte rustige karakter denken we dat dit geen probleem hoeft te zijn mits de kinderen op de juiste manier leren omgaan met een kat en niet het als speelgoed zien. Jayda is regelmatig ontwormt, behandeld tegen vlooien en is volledig ingeënt. 
Jayda is getest op HCM PKD FIV en FeLV maar ook op PRA, PKDef en Patella. 

Jayda geniet van het buiten zijn en heeft bij ons toegang tot een kattenren. We willen dat ze naar buiten kan blijven gaan. Of het nu een afgezet balkon is of  een afgeschermde tuin of kattenren belangrijk is dat ze niet vrij mog lopen en ze erg vindingrijk zijn om een kleinste gaatje te vinden om te ontsnappen. Ze mag dus NIET los/vrij op straat lopen!

Wij vragen een vergoeding voor Jayda. 

Heeft u interesse? Stuur ons dan een uitgebreide mail waarin u
aangeeft waarom u denkt hun een "forever home" te kunnen bieden.

info@sibrussia.nl